На «Арені Львів» встановили порушників порядку на ній і просять допомоги в їх пошуку

17:40 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки стадіону «Арена Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Керівництво стадіону заявило в п’ятницю: «Сподіваємось на швидку реакцію з боку міліції та громади!».

Керівництво стадіону «Арена Львів» оприлюднило сьогодні, 17 жовтня, звернення:

«З метою попередження агресії та неспортивної поведінки на стадіоні «Арена Львів» публікуємо вибірку фотографій з системи відеоспостереження стадіону. На фото зображено ймовірних порушників порядку, котрі палили фаєри та кидали піротехнічнізасоби на секторі та на полі. 

Це – наші «герої», дії котрих сприяють дискредитації стадіону та призводять до жорстких санкцій УЄФА. Просимо усіх небайдужих допомогти у пошуку цих осіб, зокрема із цією інформацією стадіон звернувся до правоохоронних органів з метою ідентифікації та притягнення порушників до відповідальності!  Сподіваємось на швидку реакцію з боку міліції та громади!».

Про це повідомляється сьогодні, 17 жовтня, на сторінці стадіону «Арена Львів» в інтернет-мережі «Facebook», де увазі її читачів пропонують 21 світлину ймовірних порушників порядку на матчі збірних України й Македонії.

Як інформував «Щоденний Львів», УЄФА розслідує поведінку вболівальників під час матчу футбольних збірних України й Македонії, спортивна громадськість Львова розцінила жбурляння фаєрів 12 жовтня як сплановану провокацію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів