Мостиські прикордонники вилучили 127 одиниць зброї

10:00 16 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У 2017 році в міжнародних пунктах пропуску «Краковець», «Шегині», «Смільниця» та «Мостиська-залізнична станція» на ділянці Мостиського прикордонного загону перетнули кордон понад 6,5 млн. громадян та майже два мільйони транспортних засобів.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також поінформували: «Тільки за липень цього року мостиські прикордонники в пунктах пропуску оформили рекордні один мільйон 6,6 тисячі подорожуючих та майже 260 тисяч автівок». 

У регіональному управлінні ДПСУ також зазначили: «З початку року персонал п Мостиського рикордонного загону затримав 148 порушників державного кордону, з них 13 нелегальних мігрантів. Крім того, 22 особи намагались порушити кордон у пунктах пропуску з використанням чужих та підроблених документів».

«Стабільно високими були результати по протидії незаконному переміщенню через кордон зброї, боєприпасів, наркотичних та психотропних речовин. У в пунктах пропуску було виявлено 127 одиниць зброї (значна частина з них – це холодна та травматична зброя), 109 штук боєприпасів, понад 0,121 кілограми наркотичних речовин та більше 7 кілограм психотропних засобів», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«У рамках протидії переміщенню контрабанди через кордон, левову частку якої склало приховане перевезення тютюнових виробів, попереджено 239 спроб контрабанди на загальну суму майже п’ять мільйонів гривень. Також попереджено чотири спроби прихованого вивезення з України понад 143 кілограмів бурштину. Завдяки впровадженню перевірки на кордоні по базам даних «Інтерполу» впродовж цього року прикордонники загону виявили в пунктах пропуску 11 викрадених автомобілів», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Загалом, через порушення законодавства України прикордонники відмовили у пропуску через державний кордон 1264 особам, склали 794 протоколи про адміністративне правопорушення, в результаті чого було накладено штрафів на загальну суму 612 тисяч 415 гривень. Більш докладніше про це та інше ви зможете дізнатися з інфографіки, що додається», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів