Міський голова Львова запевнив: «Зараз йду на допит в Генпрокуратуру»

11:27 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Андрій Садовий повідомив у понеділок: «Відому мені інформацію щодо спроб «опрацювання» депутатів «Самопомочі» з метою розколу фракції передам слідчим».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 31 серпня: 

«Зараз йду на допит в Генпрокуратуру. Відому мені інформацію щодо спроб «опрацювання» депутатів «Самопомочі» з метою розколу фракції передам слідчим. Далі справа за ними. Якщо звичайно в Генпрокуратури буде бажання довести цю справу до кінця.

Що стосується тиску та «окремих розмов» з депутатами напередодні голосування по Конституції, то їх наслідки та ефективність проявляться вже сьогодні. 16 липня під час розгляду у ВР питання щодо внесення проекту змін до Конституції на розгляд Конституційного суду, жоден депутат «Самопомочі» (окрім Ганни Гопко) не підтримав цього рішення. Потім включився каток – його наслідки будуть сьогодні.

Віктор Кривенко, Остап Єднак, Вікторія Пташник та Павло Кишкар – коли ми запрошували вас до списку «Самопомочі», ми домовлялись лише про те, що будемо діяти відповідно до моралі. Все ще вірю, що така річ можлива в політиці».

Андрій Садовий написа це сьогодні, 31 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», Генеральна прокуратура України викликала на допит міського голову Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів