Міський голова Львова пригрозив штрафами порушникам правил паркування

12:12 26 червня 2017 р.

Андрій Садовий запевнив: «Правопорушників будемо штрафувати, а паркінги – будувати».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 26 червня: «Порушення правил паркування транспортних засобів стає причиною уповільнення руху транспорту. Найпоширеніші порушення правил паркування – це паркування на місцях для інвалідів, паркування на пішохідних переходах та тротуарах».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу: «У цілому світі у старовинних містах є проблема з паркуванням тому, що підземні паркінги дуже дорогі. Дай Бог, у цьому році вийдемо на проект паркінгу на площі перед ЛНУ імені Івана Франка, а пізніше – на площі Петрушевича. Адже не обов’язково їхати у сам центр машиною, можна зупинитись трошки ближче».

Андрій Садовий також поінформував: «У нас багато порушень паркування у центрі міста. Правопорушників будемо штрафувати, а паркінги - будувати. Треба, щоб функції штрафування були у міста тому, що тоді ми можемо регулювати цей процес, адже ми збудуємо новий паркінг, а людина не буде заїжджати туди і платити гроші, бо хотітиме безкоштовно зупинитись. Тому треба, щоб з державної сторони відповідні зміни до законодавства були внесені».

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів