Міськрада з’ясовує законність «Яндекс.Таксі» у Львові

20:24 20 лютого 2017 р.

У ЛМР запевнили в понеділок: «Міська рада Львова звернулася в Укртрансбезпеку щодо законності діяльності в місті «Яндекс. Таксі».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 20 лютого: «ЛМР, відповідно до своїх повноважень, не регулює діяльність таксі. Однак, управління транспорту звернулось з офіційним листом до управління Укртрансбезпеки у Львівській області щодо законності діяльності сервісу пасажирських перевезень «Яндекс. Таксі». Також у департаменті економічного розвитку підписаний наказ на демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без погоджень.

А в департаменті економічного розвитку ЛМР  пояснили: «Міська рада Львова не видає дозволів на діяльність таксі. Це прерогатива державних органів влади – фіскальної служби та Укртрансбезпеки, діяльність якої координується Кабінетом міністрів України через міністра інфраструктури. Сьогодні видано наказ про демонтаж зовнішньої реклами бренду «Яндекс.Таксі», яка розміщена по місту без погоджень. Як повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління», сьогодні вже демонтовано 70 табличок. Робота продовжується».

Про це розповіли сьогодні, 20 лютого, «Щоденному Львову», в прес-службі міськради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів