Мешканця Львівщини судитимуть за спробу продажу пістолета-кулемета «Скорпіон» і набоїв до нього

17:10 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, цією правохоронною установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 40-річного мешканця області за частиною 1 статті 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами).

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили сьогодні, 4 березня:

«За незаконне зберігання зброї мешканцю Львівщини загрожує позбавлення волі на строк до 7 років. Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 40-річного мешканця області за частиною 1 статті 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами).

Встановлено, що останній незаконно зберігав з метою збуту автоматичну вогнепальну зброю іноземного виробництва без передбаченого законом дозволу. Вказаного громадянина затримано у м. Стрию «на гарячому», при спробі чергового продажу пістолета-кулемета «Скорпіон» та боєприпасів до нього.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Чинним законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів