Мешканця Львівщини судитимуть за продаж дівчат

10:30 27 лютого 2015 р.

Галицький районний суд Львова на вулиці Чоловського, 2

Галицький районний суд Львова на вулиці Чоловського, 2
Фото: gl.lv.court.gov.ua

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, вчора, 26 лютого, цією правоохоронною установою скеровано до Галицького районного суду Львова обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який мав намір відправити чотирьох жінок в Ізраїль для сексуальної експлуатації.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили, що вчора, 26 лютого, цією правоохоронною установою скеровано до Галицького районного суду Львова обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який мав намір відправити чотирьох жінок в Ізраїль для сексуальної експлуатації. У повідомленні також конкретизують: 

«Обвинувачений, достовірно знаючи, що дівчата, троє з яких – переселенці зі східних регіонів, перебувають в скрутному матеріальному становищі, завербував їх для такої «роботи», обіцяючи при цьому високу оплату, безпеку та комфортні умови проживання. Реалізації цього злочинного плану перешкодили правоохоронні органи, якими затримано його в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Дії зловмисника прокуратурою кваліфіковано за частиною 2 статті 149 Кримінального Кодексу України (торгівля людьми щодо кількох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб), санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна. На цей час останній перебуває під вартою.

Зазначимо, що у рамках окремого кримінального провадження слідством встановлюється особа спільника зазначеного громадянина, який діяв з ним у змові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів