На Львівщини дружина вбила чоловіка кухонним ножем

10:38 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wikihow.com

24 травня близько 20.00 в Сокальський райвідділ міліції надійшло повідомлення від медсестри центральної районної лікарні про те, що у приймальний покій доставлено тіло 40-річного мешканця одного з сіл району без ознак життя, з колотою раною грудної клітини.

Начальник Сокальського райвідділу міліції підполковник міліції Володимир Спічак розповів: «На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що у той день під час сімейної сварки дружина потерпілого нанесла йому удар кухонним ножем у грудну клітину. Події відбувались на кухні будинку, де проживало подружжя. Під час транспортування до лікарні поранений помер. Жінка зізналась у скоєному».

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів