Медики шпиталізували львів’янина з ножовим пораненням

15:12 13 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: galka.if.ua

В обласному управлінні поліції запевнили, що його працівники розшукують учасників конфлікту на вулиці Кульпарківській у Львові.

У середу, 13 грудня, у Франківський відділ поліції у Львові надійшло повідомлення від лікаря одного з травмпунктів про те, що карета швидкої допомоги доставила в цей медзаклад із діагнозом «проникаюче ножове поранення поперекової ділянки, пошкодження нирки» 22-річного львів’янина. Відтак, його прооперували й шпиталізували у реанімаційне відділення. Як встановили правоохоронці, між ним і двома чоловіками виник близько 1.15 на вулиці Кульпарківській у Львові конфлікт, під час якого він отримав ножове поранення.
Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також запевнили: «Наразі поліцейські встановлюють особи зловмисників та вживають заходів щодо їх затримання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів