Львів’янина судитимуть за контрабанду наркотиків

09:55 26 вересня 2016 р.

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт.

Як повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі прокуратури Львівської області, цією установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про контрабанду наркотичних засобів та небезпечних психотропних речовин. Досудове розслідування у цьому провадженні здійснювалось слідчими обласного управління СБУ.

Зокрема ними які встановлено, що в грудні 2015 року мешканець Львова, повертаючись із Єгипту авіарейсом «Хургада-Львів», перемістив у валізі серед особистих речей через митний кордон України контрабандним способом особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.

Крім того, в ході обшуку його помешкання правоохоронці виявили незаконне зберігання понад 36 грам особливо небезпечних психотропних речовин, без мети збуту. Як наслідок, вказаному чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) та частиною 3 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання психотропних речовин без мети збуту).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів