Львів’янин сяде на лаву підсудних, бо ошукав 53 потерпілих

16:20 26 квітня 2017 р.

Шахраю загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 26 квітня, що вже скеровано до суду кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) стосовно львів’янина, який створив у 2015 році сторінку в соціальній мережі «Вконтакте» під вигаданими анкетними даними та виставив оголошення на одному із популярних інтернет-сайтів про продаж взуття, якого в наявності не мав. Відтак, з квітня по грудень 2016 року шахраю вдалось ввести в оману 53 потерпілих, які в якості часткової передплати за купівлю неіснуючого товару переказали на попередньо наданий ним банківський рахунок, який належав третім особам, особисті кошти на загальну суму 26,3 тисячі гривень.

Після заволодіння, шляхом обману, грошовими коштами, зловмисник на контакт із потерпілими не виходив, а гроші витрачав на власні потреби. За вчинення вказаного злочину шахраю загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Йому також доведеться відшкодувавати потерпілим завдану їм шкоду. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів