Львів’янки потрапили в пастку сутенерів

15:30 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Оперативики Західного регіонального управління ДПСУ спільно з правоохоронцями відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, викрили міжнародний канал торгівлі людьми.

Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, де також розповіли: «Правоохоронці завадили в міжнародному аеропорту «Київ» переправленню двох дівчат до Об’єднаних Арабських Еміратів з метою надання сексуальних послуг. У пастку сутенерів потрапили жительки Тернополя та Львова».

«Одночасно оперативики Держприкордонслужби та Нацполіції затримали у Тернополі двох організаторів злочинної діяльності. Протиправну діяльність організували 21-річна студентка одного з вишів Тернополя разом зі спільником-однолітком», – поінформували також в регіональному управлінні ДПСУ.
«Вони шляхом обману та використовуючи погане матеріальне становище потенційних жертв, вербували дівчат для сфери надання ескорт-послуг в Туреччині та Об’єднаних Арабських Еміратах. Також забезпечували майбутніх жертв необхідними документами та квитками для перельоту», – розповіли також в регіональному управлінні ДПСУ.

«За свої послуги організатори каналу торгівлі людьми отримували від іноземців грошову винагороду майже 1000 доларів за кожну. Затриманим організаторам злочинного бізнесу, відповідно частини 2 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років», – повідомили також на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео й фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів