60-річна львів’янка поранила ножем крадія бузку (відео, оновлено)

21:00 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: klyuch.com.ua

Постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано, відкрито кримінальне провадження.

60-річна львів'янка може сісти на вісім років за ґрати. На власній присадибній ділянці вдарила ножем чоловіка. Той з другом хотів нарвати бузку під вікнами її дачі.

«Подія трапилась на вулиці Абхазькій у Львові. Там розташовані дачні кооперативи. Жінка поралась на своїй ділянці, коли побачила двох чоловіків. Вони ламали у неї бузок. Подумала, що мають намір проникнути на ще й на дачу з метою крадіжки», – розповіла Світлана Добровольська із Національної поліції Львівської області.

Пенсіонерка спочатку намагалася прогнати чоловіків словами. Але ті її не слухали. Розгнівавшись, жінка схопила ніж і вдарила ним одного із чоловіків у живіт.

Львів'янка Ольга Маціборко розповіла: «Ці двоє любителів квітів перед тим зайшли на мою дачу. Дуже налякали мою маму. Виглядали бомжувато, мали великий мішок на спині. Ця жінка захищала не тільки своє майно, вона захищала всіх дачників. Вже дістали ці бомжі, наркомани, цигани. Треба їх вчити поважати приватну власність. Моя мама чула, як той другий біг за Наталією Дмитрівною. Обзивав і погрожував їй».

Пораненого чоловіка з тілесними ушкодженнями «швидка» забрала до лікарні. Його напарник з місця події втік. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження. Правоохоронці з'ясовують всі обставини. Перевіряють, з якою насправді метою приходили чоловіки на територію дач і що саме сталося між власницею ділянки й потерпілим. Якщо провину жінки доведуть, їй світить від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в інтернет-видання «Gazeta.ua». Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли:

«Львів’янка завдала ножового поранення чоловіку, який ламав бузок на її ділянці. Постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано, відкрито кримінальне провадження. Як встановили правоохоронці, конфлікт виник 21 травня, близько 16.00 біля дачної ділянки на території дачного кооперативу на вулиці Абхазькій у Львові. На ділянці у цей час саме перебувала 60-річна власниця.

Зі слів жінки, двоє чоловіків ламали бузок на її ділянці і вона подумала, що вони мають намір проникнути на її дачу з метою крадіжки, тому й затіяла з ними словесну перепалку, під час якої завдала одному з чоловіків ножове поранення в живіт. Постраждалий госпіталізований з проникаючим пораненням черевної порожнини. Його супутник з місця події втік.

Власниця ділянки дала пояснення у Шевченківському відділі поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів