Львів’ян обкрадають шахраї-псевдороботодавці, – «Варта 1»

11:24 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: demotivators.org.ua

На сторінці громадської ініціативи «Варта 1» застерегли в п’ятницю про підступність оголошень, ніби-то проводиться набір людей на різні вакансії в інтернет-магазин.

На сторінці громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» повідомили сьогодні, 6 березня: 

«До уваги усіх тих, хто шукають роботу у місті Львові! Нове Шахрайство! Нещодавно при пошуку роботи натрапив на оголошення, ніби-то проводиться набір людей на різні вакансії в інтернет-магазин. Вакансії запропоновані були наступні: кур'єр, логіст, охоронець, диспетчер та декілька інших.

Щоб домовитися про співбесіду, на сайті «роботодавець» надав наступні номери мобільника – 050-73-96-148 та 096-39-51-716. Коли я спробував зателефонувати на дані номери, автоматично включається переадресація і повідомояють про те, що необхідно перетелефонувати у відділ кадрів за номером 090-090-95-57 і лише зі стаціонарного телефону! 

При дзвінку на останній номер вказаний за хвилину чи трошки більше тариф шалений вартість дзвінка понад 9 грн/хв., та ще й при чому включається фонова музика і типу «зачекайте будь-ласка»! Ось таке шахрайство з даними номерами.

Також додам, що Вам ніхто там не відповість, а буде весь час грати музика.  Тому будьте обережні та запам'ятайте!!! Номери з префіксом 090 або 070 – це ШАХРАЇ!!!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів