Львівський апеляційний суд ухвалив звільнити «Доктора Пі» з-під варти (відео, оновлено)

21:00 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Андрію Слюсарчуку змінено запобіжний захід на особисте зобов’язання.

Львівський апеляційний суд своїм рішенням звільнив з-під варти Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі». Як повідомив кореспонденту інформаційної агенції УНІАН речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків, сьогодні відбулося засідання Львівського апеляційного суду, який ухвалив рішення про зміну запобіжного заходу Слюсарчуку із тримання під вартою на особисте зобов’язання.

Мирослав Демків зазначив також: «Рішення суду вже надійшло до Державної пенітенціарної служби у Львівській області, є всі юридичні підстави, що Андрій Слюсарчук сьогодні буде звільнений з-під варти на виконання рішення суду. На даний час тривають всі необхідні для цього заходи».

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в інформаційній агенції УНІАН. Речник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Мирослав Демків уточнив у коментарі інформаційній агенції «УНН»: 

«На даний момент адміністрація львівської установи виконання покарань №19 – колишній слідчий ізолятор – оформляє відповідні документи. Сьогодні до кінця робочого дня Слюсарчук буде звільнений з-під варти. Слюсарчук погодився з обмежуючими заходами, які були покладені на нього рішенням суду. Він буде перебувати по місцю проживання, яке він вказав в суді. Як правило такі зобов’язання стосуються порядку залишення меж місця проживання. Тобто особа повинна повідомляти про це слідчого прокурора або суддю. Також людина не може змінити місце проживання, здає свій закордонний паспорт і інші документи. Але які конкретно обмеження застосовані щодо АСлюсарчука треба дивитись в тексті ухвали суду».

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів