Львівські прикордонники затримали на пункті пропуску «Угринів» автомобіль «Ауді»

12:23 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Як повідомили в середу в прес-службі ДПСУ, торік під час незаконного переміщення через державний кордон вилучено 600 автомобілів.

У прес-службі ДПСУ інформують сьогодні, 28 січня, в повідомленні «У минулому році на кордоні вилучили 600 автомобілів»:

«Учора прикордонники Львівського загону та працівники митниці затримали на кордоні автомобіль. Виїхати автомобілем «Ауді» через пункт пропуску «Угринів» до Польщі намагався наш співвітчизник.

Однак прикордонники під час перевірки автомобіля польської реєстрації  виявили невідповідність номера кузова з даними технічного паспорта. Для з’ясування обставин правопорушення транспортний засіб 2001 року випуску передали співробітникам МВС у Львівській області.

Загалом у 2014 році під час незаконного переміщення через державний кордон вилучено 600 автомобілів. Із них – 306 автомобілів виявили з підробленими, несправними документами, а також номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах, 270 автомобілів – як засоби здійснення протиправної діяльності та 24 викрадені. Найбільше автомобілів вилучали на кордоні з Росією (30%), Польщею (21%), Молдовою (15%), Румунією (14%), Угорщиною (13%), Білоруссю (5%) та Словаччиною (2%)». 

Про це інформують в середу на сайті Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів