Львівські правоохоронці схопили трьох вимагачів

18:35 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 24- і 34-річний мешканці Дрогобича та 26-річний – Стрия.

«Львівські правоохоронці затримали трьох зловмисників, котрі підозрюються у вимаганні», – повідомили сьогодні, 5 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС, конкретизуючи при цьому:

«24 лютого до Галицького райвідділу міліції звернувся 23-річний мешканець Рівненської області. Чоловік повідомив, що у центральній частині Львова до нього підійшли невідомі та, погрожуючи фізичною розправою, вимагали 900 доларів США.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. В ході проведених оперативних заходів працівники міліції встановили, що до скоєння цього кримінального правопорушення причетні 24-річний та 34-річний мешканці міста Дрогобич та 26-річний мешканець міста Стрий.

Усі зловмисники раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці затримали підозрюваних 4 березня на одній з центральних вулиць Львова.

Підозрюваних затримано у порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів