Львівські правоохоронці розслідують вбивство безхатченка

12:15 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюють раніше судимого непрацюючого чоловіка, особу вбитого встановлюють.

У Личаківський райвідділ міліції 30 серпня близько 14.00 надійшло повідомлення про те, що у підвальному приміщенні однієї з будівель на вулиці Мечнікова виявлено труп невідомого чоловіка. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, у вказаному приміщенні було виявлено тіло чоловіка без ознак життя з чисельними слідами від ударів тупим предметом на голові.

Як встановили правоохоронці, у напівзруйнованому підвалі котельні, де сталось вбивство, проживали безхатченки. Заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк розповів: «У той день чоловік, що постійно ночував у підвалі, звинуватив свого знайомого, безхатченка, у тому, що той крав у нього гроші. Після цього він взяв сокиру та молоток та пішов зясовувати стосунки з товаришем. За якийсь час чоловік повернувся, маючи на руках та на одязі сліди крові».

На місці події правоохоронці виявили два молотки та туристичну сокиру зі слідами крові, які відправлено на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ( умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Співробітники міліції підозрюють у скоєнні злочину 25-річного львів’янина, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі зловмисник затриманий, невдовзі суд має обрати для нього міру запобіжного заходу.

Призначено ряд експертиз, правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини скоєння злочину, тривають слідчі дії. Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів