Львівські правоохоронці розслідують факт підробки документів щодо будівництва на вулиці Бойківській

13:00 27 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: powerlexis.ru

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, службовими особами приватного підприємств внесено неправдиві відомості у декларації про початок будівництва багатоквартирних 10-поверхових житлових будинків.

Як з’ясували в прокуратурі міста Львова, службовими особами одного з приватних підприємств внесено неправдиві відомості у декларації про початок будівництва багатоквартирних 10-поверхових житлових будинків на вулиці Бойківській. Зокрема, вказано про наявність містобудівних умов та обмежень забудови території.

Водночас, за даними департаменту містобудування Львівської міської ради встановлено, що такі містобудівні умови і обмеження підприємству не видавались. Відтак, прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України (використання завідомо підробленого документа)

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні доручено слідчому відділу Львівського міського управління МВС України. Про це повідомили сьогодні, 27 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів