Львівські правоохоронці просять зголоситися очевидців крадіжки частини пам’ятника полеглим

13:00 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом крадіжки частини пам’ятника громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані у 1979 -1989 роках.

У прес-службі (відділ зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 7 квітня:

«Сьогодні, 7 квітня, об 11:00 виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що на вулиці Батуринській невідомі пошкодили виготовлений з міді пам’ятник громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані у 1979 - 1989 роках. Зловмисники відпиляли та викрали голову фігури воїна.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот  сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, 4 квітня, невідомі зловмисники відпиляли ліву руку воїну-афганцю і пошкодили коліно лівої ноги фігури воїна. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням надати на телефон 102 будь-яку інформацію, яка може сприяти у розкритті цього кримінального правопорушення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів