Львівські правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП

11:26 23 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: marshrutka.org.ua

Як повідомили в прес-службі міського відділу ДАІ, невідомі наразі водії скоїли наїзди на пішоходів на вулицях Городоцькій і Сахарова та залишили місця подій.

У Львові водії автомобілів скоїли наїзди на пішоходів та залишили місце події. Один такий випадок стався 19 вересня близько 18 години 30 хвилин біля торгівельного центру «Скриня» на вулиці Городоцькій.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 48-річного чоловіка та залишив  місце пригоди. Внаслідок ДТП пішохід отримав забої.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 02.30 години 20 вересня на вулиці Сахарова, 31. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, вчинив наїзд на 27-літнього чоловіка та поїхав із місця події. У результаті ДТП пішохід  отримав тілесні ушкодження та звернувся до медиків.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, звернувшись по телефону «102» або (032) 238-40-27 – у чергову частину Державтоінспекції міста Львова. Про це повідомили в прес-службі міського відділу ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів