Львівські правоохоронці просять допомоги в розшуку 18-річного квартирного злодія

17:24 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «працівники міліції звертаються до громадян із проханням повідомити на «102» будь-яку інформацію, яка допоможе встановити місцезнаходження 18-річного молодика, котрий підозрюється у скоєнні квартирної крадіжки».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС інформують сьогодні, 12 січня,в повідомленні «Львівські правоохоронці розшукують зловмисника, котрий обікрав квартиру на 90 тисяч гривень»:

«Працівники міліції звертаються до громадян із проханням повідомити на «102» будь-яку інформацію, яка допоможе встановити місцезнаходження 18-річного молодика, котрий підозрюється у скоєнні квартирної крадіжки.

До Франківського райвідділу міліції, 11 січня, звернувся 46-річний львів’янин, котрий повідомив, що з його квартири викрали гроші, фотоапарат, ноутбук, відеокамеру та два мобільні телефони. Сума завданих збитків становить 90 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 18-річний львів’янин, котрий вже був раніше судимим за скоєння подібних злочинів. Зловмисник підібрав ключ від замка вхідних дверей і таким чином проник у квартиру.

За цим фактам відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі правоохоронці розшукують зловмисника та звертаються до громадян із проханням повідомити на «102» будь-яку інформацію, яка допоможе встановити місцезнаходження 18-річного львів’янина, котрий підозрюється у скоєнні цієї квартирної крадіжки. Прикмети підозрюваного: ріст близько 175-180 см, волосся чорного кольору, одягнутий в чорну шкіряну куртку, чорні штани, темне взуття».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів