Львівські правоохоронці повернули жінці викрадене

11:52 4 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в понеділок: «Працівники міліції встановили, що до скоєння грабежу причетний 44-річний мешканець міста. Викрадене майно у нього вилучено».

28 квітня до Франківського райвідділу міліції Львова звернулася 52-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що коли вона знаходилась в одному з магазинів міста, невідомий чоловік забрав її сумочку.

Працівники міліції встановили, що до скоєння грабежу причетний 44-річний мешканець міста. Викрадене майно у нього вилучено. За цими фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів