Львівські правоохоронці домовилися про співпрацю з громадськістю

22:35 28 вересня 2016 р.

Під час «круглого столу» радник міністра внутрішніх справ України, голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко та керівництво обласного управління Національної поліції розробили алгоритм поглиблення співпраці з представниками громадськості.

Участь у «круглому столі», який пройшов 28 вересня, взяли керівництво Львівського обласного управління Національної поліції на чолі з полковником поліції Дмитром Загарією, керівники обласних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Регіонального сервісного центру МВС та представники громадськості Львівщини.  Сторони обговорили  проблемні питання у співпраці та шляхи їх вирішення, а також реформування підрозділів Національної поліції України, продовження реформування служб та проблемні питання матеріально-технічного забезпечення правоохоронців.

Радник міністра МВС України запропонував створити на Львівщині робочі групи, які займатимуться взаємодією з громадськістю та розроблять найкращий алгоритм для ефективної співпраці між правоохоронцями та громадськими організаціями. Володимир Мартиненко зазначив: «Нам необхідно так налагодити співпрацю, щоб представники громадськості мали постійний і прямий контакт з керівництвом МВС України та Національної поліції і могли у такий спосіб впливати на роботу правоохоронців, брати участь у реформуванні, надавати свої пропозиції, акумулювати та доносити інформацію про проблеми. Є багато механізмів для цього, ми повинні обрати найкращі і впровадити їх».

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів