Львівські поліціянти передали до суду справу депутата

10:28 24 травня 2017 р.

Депутат сільради збив на пішохідному переході двох людей.

Працівники Сихівського відділу поліції у Львові завершили досудове розслідування та скерували до суду кримінальне провадження відносно депутата однієї із сільських рад Городоцького району Львівської області за фактом вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди. У вересні 2016 року цей депутат керуючи автомобілем «ВАЗ 21043» та рухаючись вулицею Стрийською у Львові в напрямку вулиці Сокільницької, порушив правила дорожнього руху – проїхав на заборонений сигнал світлофора й не зменшив швидкості при наближенні до регульованого пішохідного переходу, на якому в цей час працював зелений сигнал світлофора й рухалися двоє пішоходів, що призвело до наїзду на них.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди один із пішоходів отримав травму правої ноги у вигляді закритого перелому кістки стопи. У травні 2017 року прокурор Львівської області повідомив депутату про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За вчинення цього злочину депутату загрожує покарання до трьох років обмеження волі. А також – позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів