Львівські патрульні зупинили вночі 10 п'яних водіїв

12:55 25 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Один із п'яних водіїв зіткнувся з деревом на вулиці Замарстинівській.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 25 травня, що вчора близько 22-ї години на телефон гарячої лінії 102 зателефонував диспетчер таксі та повідомив, що один з їхніх працівників бачив водія, який, можливо, перебуває в стані алкогольного сп'яніння й здійснив ДТП, а саме зіткнувся з деревом. Патрульні й справді побачили на вулиці Замарстинівській «Volkswagen», який був пошкоджений внаслідок зіткнення у дерево.

Інспектори поспілкувалися з водієм та запропонували йому пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння, однак він відмовився. Однак на нього таки склали два протоколи – за статтею 124 (створення ДТП) та за статтею 130 (Керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні провопорушення.

А командир 1-го батальйону патрульної поліції Львова Світлана Гірняк поінформувала: «Цієї ночі патрульні склали на 10 водіїв протоколи за керування в стані сп'яніння. Один з них зіткнувся з деревом. Цей випадок наочно показує, які наслідки можуть бути коли сідаєш за кермо в стані сп'яніння. Закликаємо всіх водіїв в жодному разі не сідати за кермо напідпитку, оскільки це може призвести до трагічних наслідків».

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів