Львівські патрульні зупинили п’яного водія екскаватора

14:30 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

18 квітня патрульні зафіксували на дорогах Львівщини шість випадків нетверезого кермування.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в середу, 18 квітня: «Сьогодні зранку патрульні помітили на сьомому кілометрі автодороги М-10-01 «Західний обхід Львова» пекскаватор, який створював аварійні ситуації на дорозі, маневрував проїзною частиною. Коли транспортний засіб зупинили, то у водія виявили одразу ознаки алкогольного сп‘яніння».

«Перевірка на пристрої драгер підтвердила підозри патрульних – 1,21 проміле. На чоловіка окрім протоколу за їзду в нетверезому стані, винесли постанову за керування транспортним засобом без відповідної категорії. На місце приїхав власник фірми, якій належить екскаватор, разом із тверезим водієм», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Виявилося, що це перший день роботи порушника. Чоловік одразу повідомив свого працівника, що він працювати у них не буде. Станом на 14 годину 18 квітня від ранку, патрульні склали вже шість протоколів за нетверезе кермування», – повідомили також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів