Львівські патрульні знезброїли учасників конфлікту

09:15 21 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні знайшли учасників стрілянини на заправній станції в селі Рясне-Руська.

Про це повідомили управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Опівночі навпроти АЗС у селі Рясне-Руська стався конфлікт між водієм «Renault Scenic» та водієм і пасажиром позашляховика «Lexus». Між ними сталася шарпанина, після якої, останні відійшли до свого автомобіля і зі слів заявника здійснили три постріли в напрямку його транспортного засобу».

«Оглянувши авто, патрульні побачили ушкодження, ймовірно, від гумових куль і виявили чотири гільзи. Потерпілий надав описи невідомих і сказав, що вони поїхали в напрямку Яворова. Орієнтування передали усім екіпажам», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні обстежили прилеглі території і на 11-му кілометрі траси «Львів-Краковець» побачили згаданий позашляховик і дали вказівку водієві зупинитися. Він її проігнорував і почав набирати швидкість та втікати. В подвір’ї в Рясній-Руській їх зупинили. 40- та 46-ти річні чоловіки, які перебували в салоні зізналися, що відбувся конфлікт. При поверхневій перевірці в авто патрульні помітили предмет схожий на зброю. На місце події викликали слідчих Яворівського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів