Львівські патрульні затримали втікача з місця ДТП

13:30 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Очевидці наїзду на пішохода встигли запам‘ятати марку та номер автомобіля.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 24 квітня, що вчора близько 22-ї годинина перехресті вулиці Липиниського та проспекту Чорновола стався наїзд на пішохода. За попередньою інформацією, 19-річна дівчина переходила дорога на нерегульованому пішохідному переході.

Автомобіль, який скоїв наїзд поїхав з місця пригоди, однак очевидці встигли запам‘ятати його марку та номер. У дівчини попередньо діагностували переломи обох нижніх кінцівок та черепно-мозкову травму і забрали її до медичного закладу.

Автомобіль «Daewoo Lanos» сірого кольору передали в орієнтування. Сьогодні зранку патрульний повертаючись додому на власному автомобілі помітив цей транспортний засіб з характерними після дорожньо-транспортної пригоди пошкодженнями і сповістив своїх колег на зміні.

Інспектор вирішив прослідувати за підозрюваним у наїзді на дівчину. Він рухався у напрямку виїзду з міста. Саме за Львовом екіпаж патрульних зупинив автомобіль і передав слідчим.

Про це повідомили сьогодні, 24 квітня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів