Львівські патрульні затримали вбивцю пенсіонера

14:50 21 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: 20minut.ua

20 липня працівники поліції отримали повідомлення, що в одному в дачному кооперативі одного зі сіл Городоцького району виявили тіло чоловіка без ознак життя й з тілесними ушкодженнями.

Про це повідомили в неділю, 21 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували особу загиблого – ним виявився 72-річний власник дачі з Городка».

«20 липня близько 10.00 між загиблим та раніше судимим 39-річний мешканцем одного з сілі Городоцького району, котрий допомагав йому по господарству, виник конфлікт, під час якого молодший чоловік наніс старшому кілька ударів металевою палицею по голові. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці події», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Після цього зловмисник заволодів автомобілем жертви та намагався втекти. Невдовзі патрульні поліцейські затримали його на автодорозі «Львів-Шегині» та доставили у Городоцьке відділення поліції. Викрадений автомобіль «Сітроен Берлінго» правоохоронці вилучили», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Працівники поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі, за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає санкцією від трьох до п’яти років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів