Львівські патрульні віддали в психіатричну лікарню жінку, яка їх побила

20:30 16 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Затримана паліцейськими роздряпала одному з них обличчя й вдарила головою в обличчя іншому, розбивши губу.

«Викладачка фізичного виховання вищої категорії напала на поліцейських», – повідомили сьогодні, 16 жовтня, в Патрульній поліції Львова, де також поінформували:

«16 жовтня о третій годині ночі патрульні приїхали у справах до Галицького райвідділу. Раптом почули крики. Жінка прийшла ще 15 жовтня о 22:00 писати заяву про викрадений телефон і вимагала від працівників райвідділу відвести її додому.

Жінка поводилася дуже агресивно. Розповідала, що у неї лише сім гривень в кишені і жодне таксі на вулицю Топольну її вести за такі гроші не схоче. До патрульних жінка звернулися з тими самим вимогами.

Громадянка розповіла, що працює викладачем. Викладачка не обирала слів до патрульних, а в додаток – роздряпала одному з них обличчя. Жінку довелося одягнути в кайданки.

Однак, вона і далі не заспокоювалася і вдарила головою в обличчя іншому патрульному, розбивши губу. Інспектори сіли складати протокол на жінку за хуліганство, однак дільничний не витримав і викликав швидку допомогу, аби жінку забрали у психіатричну лікарню.

Фотографія цього викладача розміщена на сайті та на сторінці в соцмережі, одного з львівських коледжів, як викладача фізвиховання вищої категорії. При встановленні особи, у навчальному закладі сказали, що така у них не працює».

Про це повідомили сьогодні, 16 жовтня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фотографії з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів