Львівські патрульні вгамували кайданками п'яного втікача від них

16:15 23 жовтня 2017 р.

Нетверезий водій створював аварійні ситуації на зустрічну смузі доти, поки не з’їхав з дороги в очерет.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіоли в понеділок, 23 жовтня: «Сьогодні вночі, патрульні 3-го батальйону зауважили на автодорозі Київ-Чоп автомобіль ВАЗ, водій якого постійно маневрував проїзною частиною, виїжджав на зустрічну смугу та створював аварійні ситуації. На вимогу працівників поліції зупинитися не реагував, натомість пришвидшив свій рух».

«Невдовзі він знову виїхав на смугу зустрічного руху, здійснив з’їзд з дороги в очерет і продовжив втечу на своїх двох. Патрульні наздогнали його та одягнули на нього кайданки, оскільки він чинив супротив. У нього було поранене обличчя, тому інспектор викликав бригаду швидкої медичної допомоги», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова.

«Після огляду медиками водій відмовився від госпіталізації й перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. За його словами, що вони з товаришем їхали з кафе, де і вживали алкоголь. Там, за його словами, виник конфлікт, унаслідок якого він отримав ушкодження. На водія склали адмінматеріали за керування в нетверезому стані транспортним засобом, за невиконання вимог про зупинку та за скоєну аварію», – повідомили також на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео затримання п’яниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів