Львівські патрульні оштрафували впродовж року порушників на 27 мільйонів гривень (відео)

19:54 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

18 патрульних притягли до дисциплінарної відповідальності за скаргами громадян.

23 серпня, виповнюється рік від дня присяги патрульної поліції у Львові. Керівництво львівської поліції відзвітувало у цифрах про перший рік роботи: у львівській поліції працює 745 патрульних:

Щоденно на зміну заступає 140-150 осіб. За рік роботи львівська поліція прийняла понад 150 тисяч викликів на лінію 102. З них майже 54 тисяч – правопорушення, які самостійно виявили патрульні. Оформили 6273 ДТП та розкрили 334 кримінальні провадження. Львівська поліцейські наклали штрафів на загальну суму майже 27 мільйонів гривень, з яких наразі сплачено 19,6 млн. гривень. Двічі застосовували вогнепальну зброю. Середній час прибуття патрульних на місце події – дев’ять хвилин. З лав поліції за рік звільнилися лише 31 людина, усі – за власним бажанням. 18 патрульних притягли до дисциплінарної відповідальності за скаргами громадян.

Вранці львівські патрульні розпочали робочий день з урочистого шикування. Усім особовим складом вони вдруге прийняли присягу на вірність українській державі. Святкування першого дня народження патрульної поліції у Львові провели на площі перед пам'ятником Шевченкові. Провели майстер-класи для жінок із самозахисту, шкільні офіцери вчили дітей дорожніх правил, роздавали кульки і солодощі. На сцені виступали місцеві зірки та самі ж талановиті поліцейські.

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів