Львівські патрульні анонсували операцію «Перевізник»

16:48 19 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

В управлінні патрульної поліції Львівської області запевнили: «20 квітня розпочинається на території Львівської області операція «Перевізник» аби зменшити аварійність за участю громадського транспорту на дорогах».

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили сьогодні, 19 квітн: «За минулий рік на території Львівської області сталося майже 500 ДТП за участі трамваїв, тролейбусів та автобусів. В них загинули 10 осіб, травмувалися 165 чоловік. Від початку цього року таких ДТП вже 126 в них загинули троє осіб і травмувалося 32».

«20 квітня 2018 року розпочинається на території Львівської області операція «Перевізник» аби зменшити аварійність за участю громадського транспорту на дорогах. Патрульні проведуть профілактичні заходи із виявлення порушень у сфері безпеки дорожнього руху та пасажирських перевезень», – розповіли також в управлінні патрульної поліції Львівської області.

«Інспектори перевірятимуть технічний стан транспортних засобів, наявність і справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння. Поліціянти контролюватимуть зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення медичного огляду водіїв. У разі виявлення порушень норм у сфері пасажирських перевезень правопорушників патрульні притягуватимуть до адміністративної відповідальності», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів