Львівські митники виявили в посилках частини вогнепальної зброї, ножі й меч

14:00 29 травня 2017 р.

Працівники митного поста «Львів-поштовий» провели результативний огляд міжнародних відправлень.

У шести посилках митники виявили заборонені до пересилання предмети – металевий предмет з довжиною леза 60,5 сантиметра з маркуванням «Cold stell South Africa» в чохлі, два ножі, металеві запчастини, схожі до частин зброї. Відтак, у се це скерували до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком експертного дослідження, встановлено, що металевий предмет – це меч, виготовлений промисловим способом за типом японської шаблі «катана», він є довгоклинковою холодною зброєю колючо-рублячої дії. Два ножі теж є холодною зброєю. А 29 металевих запчастин – ствол, затвори, кожухи, приклади, магазини тощо – є складовими частинами нарізної вогнепальної зброї.

Відправниками, згідно з митними поштовими деклараціями, є громадяни, що живуть або перебувають у США, а отримувачами – громадяни України в різних регіонах України. За ознаками статті 473 Митного кодексу України складено протоколи про порушення митних правил. Предмети правопорушення вилучено. Справи будуть скеровані до суду.

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, «Щоденному Львову», в обласному управлінні Державної фіскальної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів