Львівські митники вилучили 1025 кілограмів сосисок

17:00 24 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Водій автомобіля «Mercedes Sprinter» не задекларував у пункті пропуску «Шегині» більше тонни м'ясних продуктів.

У Головному управлінні Державної фіскальної служби України у Львівській області повідомили сьогодні, 24 травня: «Вчора ввечері в пункт пропуску «Шегині» у Львівській області заїхав у напрямку в’їзд в Україну смугою руху «зелений коридор» автомобіль «Mercedes Sprinter» під керуванням громадянина України. В такий спосіб він заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження».

«Під час митного контролю виникла підозра про можливе переміщення таких товарів. У зв’язку з цим автомобіль було виведено в спеціально відведене місце для проведення митного огляду. Там у багажному відділенні салону було виявлено товар, який відповідно до постанови Кабінету міністрів України №434 від 21 травня 2012 року, обмежений до ввезення на митну територію України Зокрема – 1025 кілограмів сосисок, запаковані в поліетиленові упаковки вагою 1 кг кожна. Їх вартість буде встановлено додатково», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого статтею  471 Митного кодексу України. Сосиски вилучено. Справу скерують до суду», – повідомили також на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів