Львівські фіскали припинили діяльність десяти АЗС

16:30 14 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники обласного управління ДФС вилучили в нелегальних АЗС спеціалізоване обладнання, паливно-мастильні матеріали орієнтовно в кількості 32,5 тисячі літрів загальною вартістю 910 тисяч гривень.

У прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області повідомили в п’ятницю, 14 вересня: З початку вересня слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Львівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області та спільно з оперативним підрозділом УСБУ у Львівській області в межах розслідування кримінального провадження за фактом вчинення невстановленими особами придбання, зберігання та реалізації нафтопродуктів на території Львівської області та Львова, за попередньою правовою кваліфікацією кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених частиною 1 статті 204, частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України проведено 10 обшуків на території Львівської області. По одному обшуку у Львові, Радехівському, Буському та Мостиському районах та по три – у Жовківському та Дрогобицькому районах».

«Під час обшуків викрито 10 нелегальних автозаправних станцій. Їх діяльність припинено. Вилучено спеціалізоване обладнання, паливно-мастильні матеріали орієнтовно в кількості 32,5 тисяч літрів загальною вартістю 910 тисяч гривень», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів