Львівська прокуратура скерувала до суду справу контрабандиста-дельтапланериста

10:54 15 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє у вівторок її прес-служба.

У її сьогоднішньому повідомленні «Правоохоронці завадили особі незаконно на мотодельтаплані перемістити через кордон 7 тис. пачок цигарок» мовиться6

«Встановлено, що житель одного з районів Львівщини з метою власного збагачення, порушуючи правила міжнародних польотів, у 2013 році шляхом незаконного вильоту на мотодельтаплані з території України перемістив на територію Республіки Польща пакунки з цигарками. Однак у березні поточного року при спробі повторного вчинення контрабанди цигарок кількістю понад 7 тис. пачок його затримали.

Унаслідок належно проведених слідчих дій правопорушнику оголошено про підозру у скоєнні порушення правил міжнародних польотів, а також знешкоджено канал контрабанди цигарок. Водночас накладено арешт на 2 мотодельтаплани, 4 транспортних засоби та зазначені вище пачки цигарок.

Прокуратурою Львівської області у кримінальному провадженні затверджено обвинувальний акт за фактом вчинення останнім злочинів, передбачених ст. 334, ст. 14 ч.1 ст. 334 КК України., який скеровано до суду. Зазначимо, що процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснено прокуратурою області, яка і забезпечує на даний час підтримання державного обвинувачення у суді першої інстанції».

Як повідомляв «Щоденний Львів», ДАІ затримала на Львівщині дельтаплан контрабандистів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів