Львівська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо інспектора митниці

11:48 29 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: franuk.com

Як повідомляє у вівторок її прес-служба, «цей посадовець, використовуючи своє службове становище, у травні поточного року одержав 32 тис. грн. «винагороди».

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, 29 липня, в повідомленні «На Львівщині судитимуть інспектора митниці за хабарництво»:

«Прокуратурою Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадження щодо інспектора одного з митних постів Львівщини, який обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч.4 ст.368 КК України). З’ясовано, що цей посадовець, використовуючи своє службове становище, у травні поточного року одержав 32 тис. грн. «винагороди» за безперешкодний пропуск на митну територію України вантажу із незаконним звільненням від митного контролю.

Запобіжним заходом інспектору обрано домашній арешт, а також звільнено його із займаної посади. Обвинувальний акт стосовно нього скеровано до суду.

Зазначимо, що за вчинене правопорушення хабарнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів