Львівська прокуратура розслідує дві ДТП за участю правоохоронців

17:32 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vpoltave.pl.ua

В усякому разі, так запевняє у четвер її прес-служба.

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, 10 липня, в повідомленні «Прокуратурою розслідуються обставини двох ДТП за участю працівників правоохоронних органів»

«Зокрема, проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 286 КК України, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, вчиненої у Львові 9 липня о 10 год. 35 хв. працівником УДСО. Керуючи службовим автомобілем «Деу Ланос», правоохоронець скоїв наїзд на неповнолітнього хлопчика. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була доставлена в один із лікувальних закладів міста.

Водночас, ще одне кримінальне провадження розпочато за фактом ДТП за участю начальника одного із міськрайвідділів міліції у Львівській області. Останній, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Ssang-yong Rexton» , 9 липня близько 01 год. 20 хв. на автодорозі сполученням «Ковель – Нововолинськ – Червоноград – Жовква», скоїв зіткнення із трактором «МТЗ»  із причепом.Внаслідок аварії міліціонер, а також водій та пасажир трактора отримали травми різного ступеню важкості.

Відомості про вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК України. У кримінальному провадженні призначено необхідні експертизи, тривають первинні слідчі дії та оперативні заходи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів