Львівська прокуратура оскаржила вирок грабіжникам платіжних терміналів

12:50 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: advocat-cons.info

Як пояснила у вівторок прес-служба обласної прокуратури – у зв’язку з м’якістю покарання злочинцям.

Про це повідомляє сьогодні, 1 квітня, прес-служба обласної прокуратури. За її інформацією, управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно учасників організованої злочинної групи, що спеціалізувалась на крадіжках коштів з платіжних терміналів у Львові.

До вказаної банди, яку організував уродженець Житомирської області, було залучено п’ятеро мешканців Львова. Досудовим розслідуванням встановлено сім епізодів злочинної діяльності останніх.

Відтак вироком Галицького районного суду Львова організатора та двох виконавців засуджено до позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з конфіскацією майна. Водночас інших членів організованої групи звільнено від відбуття покарання з іспитовим строком.

Однак у зв’язку із м’якістю призначеного покарання злочинцям, прокуратурою Львівської області внесено апеляцію на зазначений вирок суду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів