Львівська обласна прокуратура домоглася перегляду судового вироку винуватцю смертельного ДТП

15:10 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uanews.lviv.ua

Як повідомили в середу в прес-службі правоохоронної установи, винуватця смертельного ДТП судом засуджено апеляційним до п’яти років позбавлення волі.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 29 жовтня, що ця установа домоглася перегляду судового вироку винуватцю смертельного ДТП. У повідомленні також конкретизують:

«Апеляційним судом Львівської області задоволено апеляційну скаргу прокуратури Львівської області та скасовано вирок стосовно водія, що перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками. Зокрема, останній допустив зіткнення з іншим автомобілем, внаслідок чого загинула пасажирка цього транспортного засобу, а водій отримав важкі тілесні ушкодження.

Незважаючи на здобуті докази, які свідчать про вину останнього у вчиненні цього злочину при обтяжуючих обставинах, вироком Пустомитівського районного суду йому було призначено покарання у виді позбавлення волі строком лише на 3 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на такий же термін. Не погоджуючись із таким рішенням, прокуратурою внесено апеляційну скаргу з вимогою призначити зазначеній особі більш суворе законне покарання. Відтак, апеляційним судом Львівської області задоволено вимоги прокуратури Львівської області та в повному обсязі та засуджено винуватця ДТП до 5 років позбавлення волі з одночасним позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів