Лев травмував на Львівщині п'яних чоловіків (відео, оновлено)

11:15 30 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: versii.if.ua

Відвідувачі знехтували правилами безпеки та поведінки на території звіринця.

Двох мешканців Самбора доставили до райлікарні з рваними ранами. Чоловіків покусав лев, коли ті залізли до нього на територію аби погодувати. Працівниця лікарні Ліля розповіла: «Один із тих чоловіків місцевий любитель випити. Десь пішов на територію звіринця, начебто аби молока купити. Там продають свіженьке. Але так, як був нетверезий, попхався до клітки з левами, хотів погодувати їх. Пропхав руку у віконце, через яке чистять клітку тварин». 

Тварина вхопила чоловіка за руку. Той закричав. На поміч йому кинувся ще один відвідувач. Він почав відтягувати постраждалого, але в той момент, звір його також вчепив. Вп'явся кігтями в ногу. На крики чоловіків прибігли охоронці звіринцю. Вже вони відтягли людей від тварин та викликали поліцію і «швидку».

Працівниця лікарні Ліля розповіла також: «Лев добре їх покусав обох. Другий не так сильно постраждав, йому зашили ногу. А тому першому, якого за руку вкусив, певно прийдеться ще одну операцію робити, вирвав йому цілий кусок м'яса від ліктя».

Обоє потерпілих зараз у шоковому стані, в реанімації. Лікарі кажуть, їх стан задовільний. 

Що саме трапилось на території звіринця – тепер встановлюють правоохоронці. З'ясовують, чи дотримувались власники тварин правил безпеки та умов утримання хижаків. За фактом порушили кримінальну справу.

Про це повідомили в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua». Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли:

«У Самбірський відділ поліції 27 червня надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на території звіринця, розташованого на території району, лев покусав людину. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна группа.

Як встановили правоохоронці, лев покусав 53-річного місцевого мешканця та його 49-річного товариша. Чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння та намагались погодувати тварину. При цьому відвідувачі знехтували правилами безпеки та поведінки на території звіринця.

Каретою швидкої допомоги постраждалих доставлено у реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні з рваними ранами руки у одного та ноги у іншого.  Наразі їх стан лікарі оцінюють як задовільний.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та перевіряють дотримання правил безпеки та умов утримання тварин у звіринці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів