Київський суд стягнув до бюджету Львова більше мільйона гривень зі забудовника на вулиці Круглій

20:52 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, задоволено позов про стягнення із приватного підприємства заборгованості зі сплати пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 25 листопада, що, за позовом прокуратури до бюджету Львова постановлено відшкодувати 1 млн. грн. У повідомленні також конкретизують:

«Господарським судом міста Києва задоволено позов прокуратури Залізничного району Львова про стягнення із приватного підприємства більше 1 млн. грн заборгованості зі сплати пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Встановлено, що ця компанія, будучи замовником будівництва багатоповерхового житлового будинку на вулиці Круглій у Львові, згідно з договором із Львівською міською радою зобов’язувалась сплатити згадану суму ще у 2013 році, однак кошти до бюджету досі не надійшли. Відтак, судом задоволено позовні вимоги прокурора та постановлено стягнути із підприємства зазначену суму боргу.

Зазначимо, що прокуратурою Франківського району міста Львова заявлено до суду аналогічний позов про стягнення до місцевого бюджету майже 900 тисяч грн боргу зі сплати пайового внеску із замовників будівництва на вул. Лисенецькій. Наразі вказана позовна заява перебуває на розгляді у Сихівському районному суді Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів