Керівника однієї зі шахт ДП «Львіввугілля» змусили сплатити податки

13:30 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: styknews.info

4,6 млн. гривень заборгованості погашено в ході досудового розслідування.

«Після втручання прокуратури до бюджету сплачено 4,6 млн. гривень податків, яку відшкодовано у ході досудового розслідування керівником однієї з шахт ДП «Львіввугілля», – повідомили сьогодні, 12 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Прокуратурою Львівської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно зазначеного посадовця, який ухилявся від сплати податків з доходів фізичних осіб, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України. Керівник шахти заборгував загалом 4,6 млн. гривень до бюджету, безпідставно скерувавши наявні кошти на потреби, що не пов’язані з сплатою обов’язкових платежів та виробничих потреб.

Водночас, після втручання прокуратури та вжиття заходів кримінально-правового характеру, підозрюваний погасив заборгованість. Відтак, у зв’язку з повним відшкодуванням податкового боргу, прокуратурою області скеровано до суду клопотання про звільнення останнього від кримінальної відповідальності на підставі частини 4 статті 212 Кримінального кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів