Керівник відділення банку у Львові привласнила майже 415 тисяч гривень клієнтів

13:30 1 червня 2017 р.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Львівської прокуратури №1 розкрили схему, яку керівник відділення одного з банків використовувала для розкрадання коштів.

Про це повідомили сьогодні, 1 червня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також поінформували:  Як встановили правоохоронці, зловмисниця, маючи доступ до персональних даних про логіни та паролі клієнтів, протягом лютого-вересня 2016 року перераховувала їх кошти на особисті рахунки своїх знайомих та їх платіжні картки. В подальшому жінка знімала гроші через банкомати, а отриману готівку використовувала на власні потреби. Загалом вона привласнила майже 415 тисяч гривень».

«Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частинами 1 та 3 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), частиною 1 статті 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) і частиною статті 366 (службове підроблення) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання, передбачене зазначеними статтями, – обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», – повідомили також сьогодні, 1 червня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів