Кажуть, що результати експертизи львівського автоінспектора Мельничука підмінили, – активіст (відео)

21:00 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dk-zaxid.com

Голова громадської організації «Дорожній Контроль Захід» Олександр Клімов повідомив: «Були чутки, що Сергій Мельничук виходив на міністерство, куди тільки міг, щоб цю експертизу порішати».

Працівника ДАІ, який міг бути напідпитку – затримали львівські активісти. Інспектор Сергій Мельничук близько другої ночі – їхав на «Мерседесі» вулицею Перфецького, не вмикаючи вказівники поворотів. Сама машина – їхала нерівно.

Це помітили городяни й зупинили авто. Водія-інспектора попросили пройти тест на вміст алкоголю у крові. Той – відмовився.

Тоді водія повезли до наркодиспансеру. Результати тесту – поки невідомі. Та у міліції пообіцяли їх оприлюднити - щойно будуть готові.

«Зараз проводиться службова перевірка, у процесі якої буде встановлено усі обставини які стосуються цієї події які були викладені і оприлюднені громадськими активістами. В тому числі чи супроводжував патрульний автомобіль цю машину», – говорить Галина Лемішко, прес-секретар ДАІ у Львівській області.

«На думку багатьох людей, які бачили даного працівника ДАІ, то він був у стані алкогольного сп'яніння. Бо з ротової порожнини було добре чути алкогольний запах. Дуже багато інформації зараз з'являється, що експертиза вже підмінена. Були чутки що він виходив на міністерство, куди тільки міг, щоб цю експертизу порішати», – говорить Олександр Клімов, голова громадської організації «Дорожній Контроль Захід».

Про це повідомили сьогодні, 18 травня, в програмі «Подробиці» телеканалу «Інтер». Його відео можна подивитися за цим посиланням:

http://podrobnosti.ua/2034981-u-lvov-dashnika-zapdozrili-u-pjanj-zd-po-mstu.html

Як інформував «ЩЛ», у Львові знову затримали нетверезого автоінспектора.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів