Інженер-землевпорядник завдала на Львівщині шкоди державі на мільйони гривень

10:30 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ar.volyn.ua

Слідчі поліції спільно з працівниками управління захисту економіки оголосили підозру в зловживанні владою службовим становищем інженеру-землевпоряднику одного з районних відділів земельних ресурсів Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Встановлено, що вказана посадова особа на підставі рішень сесії сільської ради погодила документацію щодо відведення 12 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд. Разом з цим, підозрювана достовірно знала, що зазначені земельні ділянки є державної форми власності та відносяться до земель сільськогосподарського призначення, а також знаходяться за межами населеного пункту, тому надання таких у приватну власність не належить до компетенції органів місцевого самоврядування».

«Такі дії посадовиці призвели до незаконного вилучення із державної власності земельних ділянок загальною площею майже два гектари та їх безпідставну передачу у приватну власність фізичним особам. Крім цього, інтересам держави заподіяно шкоди на суму близько двох мільйонів гривень», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів