Інспектора одного з постів Львівської митниці затримано при одержанні хабара

17:24 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ua-reporter.com

При проведенні обшуку помешкання хабарника-митника виявлено цілий арсенал зброї.

15 серпня співробітниками управління власної безпеки (УВБ) обласного управління Державної фіскальної служби України затримано інспектора одного з митних постів Львівської митниці ДФС – за фактом отримання частини неправомірної вигоди в сумі 4200 гривень зі загальної суми 12600 гривень за сприяння в переміщенні через митний кордон України 6600 пачок цигарок. Окрім цього, при проведенні обшуку помешкання хабарника-митника, виявлено цілий арсенал зброї, зокрема – мисливські карабіни, рушниця та гранати із запалами до них.

Інспектору оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, взято під варту та приймається рішення про обрання йому міри запобіжного заходу. За результатами проведених УВБ Львівського обласного управління ДФС заходів, прокуратурою Львівської області внесено відомості в єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом отримання неправомірної вигоди ще одним працівником Львівської митниці ДФС, за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, на сайті Львівського обласного управління ДФС, де також передали: «УВБ обласного управління ДФС звертається до мешканців Львова та області з пропозицією, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися телефоном (032) 297-36-09. У письмовому вигляді скарги та звернення просимо надсилати на адресу начальника Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Львівській області – 79003, Львів, вулиця Стрийська, 35. Державна фіскальна служба України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів