Громадянин ФРН організовував незаконне перевезення через кордон України нелегальних мігрантів

16:54 4 вересня 2013 р.

Останнім часом збільшилась кількість випадків організації незаконного перевезення нелегальних мігрантів через державний кордон України з використанням підроблених документів, тобто кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст.332, 358 КК України.Про це сьогодні, 4 вересня, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

14 серпня поточного року на пункті пропуску «Шегині» Львівської митниці Міндоходів України затримано двох громадян Сирійської Арабської Республіки, які намагалися перетнути державний кордон України та потрапити в Республіку Польща за підробленими документами як громадяни Іспанії.

Завдяки взаємодії слідчих СВ УСБУ у Львівській області, оперативних-розшукових підрозділів ЗхРУ ДПСУ та галузевого відділу прокуратури області вдалось швидко встановити особу, яка організувала незаконне перевезення цих осіб. Ним виявився громадянин ФРН. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні цього кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.
  
Окрім того, в це же день на пункті пропуску «Краковець» Львівської митниці Міндоходів України затримано двох громадянок Республіки Камерун, які намагалися перетнути державний кордон України та потрапити в Республіку Польща за підробленим документам як громадянки Болгарії.

Ці особи судом визнані винними в незаконному перетині державного кордону за підробленими документами.
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів